ثبت نام و انتخاب رشته در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1398

پيرو اطلاعيه مورخ 2/12/97 بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1398 مي‌رساند كه ثبت‌نام براي شركت در آزمون مذكور منحصراً به صورت اينترنتي از روز سه شنبه مورخ 98/02/10 آغاز و تا ساعت 24 روز دو‌شنبه مورخ 98/02/16 پايان مي‌پذيرد؛ لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي به شرح ذيل هستند، مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت‌نام و شركت نمايند.

داوطلبانی که در مقطع کاردانی از مؤسسه آموزش عالی خاوران   فارغ التحصیل شوند و این مؤسسه را در مقطع کارشناسی ناپیوسته پس از دانشگاههای دولتی به عنوان اولویت اول انتخاب نمایند تا 80 درصد شهریه ثابت یک نیمسال تحصیلی  به آنها تخفیف داده خواهد شد.
متقاضیان سایر موسسات و دانشگاهها  که انتخاب اول خود را پس از دانشگاههای دولتی  موسسه آموزش عالی خاوران قرار دهند درصدی از شهریه ثابت برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.
  داوطلبانی که متقاضی رشته های مؤسسه  خاوران  به عنوان اولویت اول خود هستند ثبت نام رایگان در محل مؤسسه (طبقه3+ ، خانم حقیقی)انجام می گیرد.
شماره تماس 05135224252

برای کسب اطلاعات بیشتر